• Ügyfélszolgálat telefonszám: +3620 586 8986 H - P: 08:00 - 17:00 Email címünk: info@luxpont.hu

Led tápegység 12V 10A 120W fém ház

PSO-0222

 Ipari, fémházas tápegység 12 volt egyenfeszültséget igénylő led szalagokled lámpák táplálására, de természetesen alkalmas más készülékek áramellátására is, ha azok is 12 volt egyenfeszültségről működnek, illetve az áramfelvételük nem haladja meg a 10 ampert. Beépített védelem túlterhelés, rövidzárlat, és túlmelegedés, ellen! Magas megbízhatóság, hosszú élettartam!

Bővebb leírás

4 690 Ft‎ Áfával / darab

Leírás

A legkorszerűbb integrált áramkörös vezérlővel felépített kapcsoló üzemű tápegység rejtőzik ebben az ipar kivitelű, fémből készült  dobozban. Bemenete és kimenete is sorkapocsra van kivezetve. Bekötését, csak a megfelelő szakértelemmel rendelkező személy vállalhatja! Hatásfoka  90% fölött van, ami ilyen  tápegységeknél nagyon jónak mondható érték. Bemenetén zavarvédelem, kimenetén pedig rövidzárlat és túlterhelés elleni védelem. Kiváló ár-érték arány! A megfelelő tápegység kiválasztásakor a következőkre nagyon figyeljünk! A tápegység kimeneti feszültsége és a rákapcsolandó készülék bemeneti feszültsége, (12V, 24V) stb. és neme ( váltóáram, egyenáram) feltétlenül megegyező legyen! A tápegység kimeneti teljesítménye legalább 20 százalékkal nagyobb legyen, mint a működtetni kívánt berendezés névleges teljesítménye.  Néhány dolog, amiről a tápegységek üzemeltetésénél nem szabad megfeledkeznünk:  a tápegységeket sohasem szabad hosszú ideig a maximális terheléssel üzemeltetni, mert az meghibásodáshoz vezethet! Olyan helyre tegyük, ahol a levegő gondoskodhat a megfelelő hűtésről! Óvjuk a víz, pára, nedvesség behatolásától!  

Sorkapocs jelölések: "L1"=  Fázis 230V | "N" = Nulla 230V |   Földelés | "COM", vagy "V-" = Kimenet negatív | "V+" = Kimenet pozitív |

Tulajdonság

Tápfeszültség230V AC
Frekvencia50-60 Hertz
Kimeneti feszültség12V DC
Kimenő áram10 amper
Névleges teljesítmény120 watt
Üzemi hőmérséklet-30 - +40 C°
Ház anyagaAluminium
TanúsítványokCE | RoHs
Hosszúság160 mm
Szélesség100 mm
Magasság43 mm
Tömeg0,4 kg
Kimeneti csatlakozóSorkapocs
IP-védettségIP20
Garancia12 hónap

Népszerű termékek ebben a kategóriában

Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték