• Ügyfélszolgálat telefonszám: +3620 586 8986 H - P: 08:00 - 17:00 Email címünk: info@luxpont.hu

Led tápegység 12V 8,5A 100W fém ház

PSO-0230

 Ipari, fémházas tápegység 12 volt egyenfeszűltséget igénylő led szalagokled lámpák táplálására, de természetesen alkalmas más készülékek áramellátására is, ha azok is 12 volt egyenfeszűltségről működnek, illetve az áramfelvételük nem haladja meg a 8,5 ampert. Beépített védelem túlterhelés, rövidzárlat, és túlmelegedés, ellen! Magas megbízhatóság, hosszú élettartam!

Bővebb leírás

3 990 Ft‎ Áfával / darab

Akciós termékek

Leírás

A legkorszerűbb integrált áramkörös vezérlővel felépíített kapcsoló üzemű tápegység rejtőzik ebben az ipar kivitelű, fémből készült  dobozban. Bemenete és kimenete is sorkaocsra van kivezetve. Bekötését, csak a megfelelő szakértellemmel rendelkező személy vállalhatja! Hatásfoka  90% fölött van, ami ilyen  tápegységeknél nagyon jónak mondható érték. Bemenetén zavarvédelem, kimenetén pedig rövidzárlat és túlterhelés elleni védelem. Kiváló ár-érték arány! A megfelelő tápegység kiválasztásakor a következőkre nagyon figyeljünk! A tápegység kimeneti feszűltsége és a rákapcsolandó készülék bemeneti feszűltsége, (12V, 24V) stb.és neme ( váltóáram, egyenáram) feltétlenűl megegyező legyen! A tápegység kimeneti teljesítménye legaláb 20 százalékkal nagyobb legyen, mint a működtetni kívánt berendezés névleges teljesítménye.  Néhány dolog, amiről a tápegységek üzemeltetésénél nem szabad megfeledkeznünk:  a tápegységeket sohasem szabad hosszú ideig a maximális terheléssel üzemeltetni, mert az meghibásodáshoz vezethet! Olyan helyre tegyük, ahol a levegő gondoskodhat a megfelelő hűtésről! Óvjuk a víz, pára, nedvesség behatolásától! 

Sorkapocs jelölések: "L1"=  Fázis 230V | "N" = Nulla 230V |   Földelés | "COM", vagy "V-" = Kimenet negatív | "V+" = Kimenet pozitív |

Tulajdonság

Tápfeszültség230V AC
Frekvencia50-60 Hertz
Kimeneti feszültség12V DC
Kimenő áram8,5 amper
Névleges teljesítmény100 watt
Üzemi hőmérséklet-30 - +40 C°
Ház anyagaAluminium
TanúsítványokCE | RoHs
Hosszúság170 mm
Szélesség110 mm
Magasság40 mm
Tömeg0,2 kg
Kimeneti csatlakozóSorkapocs
IP-védettségIP20
Garancia12 hónap

Népszerű termékek ebben a kategóriában

Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték